Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Masszázsfajták

1. Relaxációs svédmasszázs: nyugtat és lazít, vagy frissít (illóolajtól függően, kérés alapján), a hétköznapok stresszeit rendkívül jól feloldja, depresszióra is különösen ajánlott.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

2. Gyógymasszázs: regeneráló, átmelegítő, fájdalomcsökkentő hatású. Mélymasszázs, mely időnként járhat fájdalommal, azonban igyekszem figyelembe venni a vendégek fájdalomküszöbét. Alapvetően mozgásszervi problémákra és megbetegedésekre , valamint reumatikus fájdalmak, nagyobb izomcsomók, kötőszöveti bemerevedések, stb. problémáinak a kezelésére alkalmas.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

3. Nyirokmasszázs, vagy más néven nyirokdrenázs: keringést fokozó, elsősorban ödémásodást jó eséllyel csökkentő, és méregtelenítő masszázs. Egyáltalán nem jár fájdalommal.

Bővebben: itt olvashatsz róla.

 

4. Frissítő talpmasszázs: pihentető élmény, különféle jó hatásokat gyakorol a szervezetre, mivel a talpunk olyan, mint egy térkép: a szervezetünk minden pontja megtalálható rajta.

 

5. Herbál – népi gyógynövényes – masszázs, a bőr megújulásáért. Vitalizáló és rendkívül nyugtató hatású.

 

6. Csokoládémasszázs, a csokoládé négyféle kényeztető változatával, eredeti kakaóvaj használatával. Számos jótékony hatással bír, mélyen pihentető és lazító, bőrregeneráló. A kezelés végeztével egy-egy cikk minőségi csokival kedveskedek vendégeimnek.


7. Tibeti méregtelenítő mézmasszázs, a méz csodálatos erejével. Kiválóan salaktalanít, vitalizál és jól fellazítja a letapadt részeket. A mézmasszázst minden esetben egy félórás frissítő svédmasszázs előzi meg. Cukorbetegeknek, valamint gyenge kötőszövettel rendelkezőknek nem ajánlott!

 

8. Arc- és fejmasszázs: mélyen nyugtató és relaxáló masszázs, finom krémek használatával. Kifejezetten hatásos migrénre, idegességre, stressz ellen.

 

9. Korokán masszázs: egy fantasztikus feltöltődést adó masszázs, mely japán szerzetesektől származik. A teljes testet átmozgató masszázst követően bizton számíthatsz arra, hogy fittebbé, energikusabbá és rugalmasabbá válsz. Izom és kötőszöveti fájdalmaid jó eséllyel enyhülnek, és sok feszültségtől megszabadulsz mind fizikailag, mind lelkileg.

A Korokán masszázst csak házhoz kiszállással tudom vállalni!

10. Masszázsvarázs: 120 perces mélyen pihentető és relaxáló masszázs, a méz-, csokoládé-, és herbálmasszázs ötvözetével.

 

A masszázsokhoz 100 % tisztaságú illóolajokat valamint allergiamentes krémeket használok. 

 

A kezelések alatt a komfortélmény fokozásában kellemes, relaxációs zenék, hangulatos sólámpa, finom illatok és meleg teák segítenek.